Toen…

Midden jaren 60 begon Jan Kneppers zijn eigen bedrijf. Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn als werkplaatschef besloot hij full-time ondernemer te worden. De klantenkring bestond uit familieleden, vrienden en andere bekenden uit zijn direkte omgeving. Belangrijke aankoopargumenten waren vertrouwen en service.

Nieuwe mijlpaalkneppers-geschiedenis

Op 1 maart 1976 volgde een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis: de aanstelling als officieel Honda dealer in de regio Zoetermeer. Door de jaren heen ontwikkelde zich een bepaalde trots over het merk Honda. De eigenzinnige modellen waren van hoogwaardige kwaliteit en hadden een onderscheidend positief imago. Zij blonken steevast uit in duurzame betrouwbaarheid, fantastische rijkwaliteiten en superieure techniek.

…En nu

In Mei 1989 werd de nieuwe huisvesting aan de Rokkeveenseweg zuid in gebruik genomen. Het is gelegen aan de belangrijkste invalweg van de nieuwbouwwijk Rokkeveen. Daarnaast is er een snelle aansluiting richting de A12 Utrecht of Den Haag. Op een straal van minder dan 15 minuten rijden is zowel het centrum van Den Haag, Gouda en Leiden bereikbaar. Een ander bijkomend voordeel is de bereikbaarheid met openbaar vervoer. De stadsbus stopt voor de deur en op tien minuten lopen ligt het station Zoetermeer-Oost.

Een goede locatie met een prima huisvesting is belangrijk maar nog veel belangrijker is de bijdrage van onze medewerkers. De personele organisatie kenmerkt zich door stabiliteit en deskundigheid. Met bijna 200 jaar Honda ervaring tesamen zijn onze medewerkers echte ambassadeurs voor het bedrijf.

In 2011 bestaat Kneppers Autobedrijf B.V. 45 jaar en 35 jaar als Honda dealer. Dit is een nieuwe mijlpaal waar wij allen zeer trots op zijn.

Onze vestiging

 1. Kneppers Autobedrijf
  Zoetermeer
  Rokkeveenseweg Zuid 159
  2718 EM Zoetermeer
  Tel 079 361 09 10
  Route en openingstijden

Beoordeel ons

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Honda Kneppers dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Geef uw mening